Gospel in de Overtoom; the Freedom Singers

19-09-2018 Aanstaande zaterdag, welkom! 

Op zaterdagavond 22 september aanstaande zullen de oud-leden van gospelgroep “The Freedom Singers” een benefietconcert geven in d’Overtoom. De gospelgroep was in de jaren zeventig van de vorige eeuw een begrip in de Nederlandse gospelwereld. 

De entree is gratis, er is wel een collectebus bij de deur. De opbrengst gaat naar stichting 'Het kleine verschil'. Deze stichting helpt o.a. een kindertehuis in Paramaribo, waar kinderen met HIV-besmette moeders opgevangen worden.

Zaal geopend vanaf 19.00, aanvang 19.30. Welkom!

NIEUWSOVERZICHT →

Activiteiten in beeld → Uitgelichte albums

WELKOM IN D'OVERTOOM

Welkom in het oudste Kulturhus van Nederland! Al in 1968 werd Stichting Verenigingsgebouw Genemuiden opgericht, waarna de bouw van de originele Overtoom in 1969 compleet was. Vanuit de gemeenschap was er namelijk vraag naar een ruimte voor het verenigingsleven, binnensport en cultuur. Een groot aantal besturen van allerlei verenigingen en clubs sloeg de handen ineen en het resultaat was d'Overtoom! Het verenigingsleven bloeide en groeide; momenteel maken meer dan 50 clubs en verenigingen gebruik van de zalen in d'Overtoom! Wij vinden het belangrijk dat er voor elk wat wils is, het gebouw is voor iedereen! Loop eens binnen; wij zijn alle werkdagen geopend en vanaf 18.00 bent u welkom in onze gezellige kantine. Heeft u een idee voor een evenement of activiteit; We horen het graag, want d'Overtoom staat voor verbinden!