Verhuur Zalen

d' Overtoom is een goede locatie voor sportevenementen, concerten, uw bruiloft of feestje, een vergadering of presentatie. Alle ruimtes en zalen kunnen naar wens worden ingericht. Ook kunnen wij de volledige catering laten verzorgen voor uw bijeenkomst of evenement. Beamers, schermen en geluid zijn aanwezig. Ook is de hele Overtoom voorzien van internet, zowel vast als met WIFI.
Voor mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid van de zalen in d'Overtoom kunt u contact opnemen met beheerders Eddy Beens en Meike van Ommeren via 038 3854662, stuur een email naar info@overtoom-genemuiden.nl of door middel van het contactformulier. Natuurlijk kunt u ook een keer bij ons binnenlopen! 

 

 Podiumzaal

Activiteiten in beeld → Uitgelichte albums

WELKOM IN D'OVERTOOM

Welkom in het oudste Kulturhus van Nederland! Al in 1968 werd Stichting Verenigingsgebouw Genemuiden opgericht, waarna de bouw van de originele Overtoom in 1969 compleet was. Vanuit de gemeenschap was er namelijk vraag naar een ruimte voor het verenigingsleven, binnensport en cultuur. Een groot aantal besturen van allerlei verenigingen en clubs sloeg de handen ineen en het resultaat was d'Overtoom! Het verenigingsleven bloeide en groeide; momenteel maken meer dan 50 clubs en verenigingen gebruik van de zalen in d'Overtoom! Wij vinden het belangrijk dat er voor elk wat wils is, het gebouw is voor iedereen! Loop eens binnen; wij zijn alle werkdagen geopend en vanaf 18.00 bent u welkom in onze gezellige kantine. Heeft u een idee voor een evenement of activiteit; We horen het graag, want d'Overtoom staat voor verbinden!