Opening dubbel-expositie Bert Heerink en Elliot

Datum 21-04-2018
Tijd 14:30 uur
Plaats De Foyer oftewel Kantine

Bert Heerink
Waar nog altijd de muzikale kwaliteiten van Bert centraal staan in het dagelijks leven (hij is drukker dan ooit) neemt de ontspanning in een andere vorm van creativiteit, die van het tekenen en schilderen, een steeds belangrijkere plaats in. Er is evenwicht tussen inspanning en ontspanning gekomen die ook in deze derde expositie duidelijk te zien is ten opzichte van eerder getoond werk. Hier en daar is de invloed van de muziek zelfs doorgedrongen in het werk en ook andersom biedt de ontspanning van het creatief bezig zijn meer zekerheid in de performance op de bühne. De titel van deze expositie “Rock the Painting” is het bewijs van dat gevonden evenwicht… 

Elliot
Elliot (1993) is een Nederlandse kunstenaar met een grote passie voor dromerige kunst. Natuur, mythologie en sprookjes zijn haar inspiratiebronnen. Haar werk is een combinatie van traditionele en digitale media. Ze voegt 3D objecten (bloemen en edelstenen) aan haar werk toe om een fantasie, een droom naar beeld te vertalen. De bloemen en edelstenen zijn per kunstwerk uitgekozen op hun symbolische betekenis. De symboliek past bij de sfeer die het werk representeert.

Het wordt gewaardeerd dat u laat weten of u in de gelegenheid bent op 21 april de opening van deze dubbelexpositie bij te wonen. Een selectie van de werken zal verder nog te bezichtigen zijn t/m 3 mei, op maandag- t/m donderdagavond van 19.00 tot 22.00.

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to get property of non-object

Filename: views/agenda.php

Line Number: 45

lees verder → 

meer agenda →

Activiteiten in beeld → Uitgelichte albums

WELKOM IN D'OVERTOOM

Welkom in het oudste Kulturhus van Nederland! Al in 1968 werd Stichting Verenigingsgebouw Genemuiden opgericht, waarna de bouw van de originele Overtoom in 1969 compleet was. Vanuit de gemeenschap was er namelijk vraag naar een ruimte voor het verenigingsleven, binnensport en cultuur. Een groot aantal besturen van allerlei verenigingen en clubs sloeg de handen ineen en het resultaat was d'Overtoom! Het verenigingsleven bloeide en groeide; momenteel maken meer dan 50 clubs en verenigingen gebruik van de zalen in d'Overtoom! Wij vinden het belangrijk dat er voor elk wat wils is, het gebouw is voor iedereen! Loop eens binnen; wij zijn alle werkdagen geopend en vanaf 18.00 bent u welkom in onze gezellige kantine. Heeft u een idee voor een evenement of activiteit; We horen het graag, want d'Overtoom staat voor verbinden!