SCEG's workshop Indiaas koken

Datum 27-02-2020
Tijd 17:30 uur
Plaats Keuken/workshopruimte

SCEG organiseert workshop Indiaas koken!
Altijd al eens wat meer willen weten over de Indiase kookkunst schrijf je dan snel in voor de workshop welke SCEG in samenwerking met Nila's Keuken organiseert op donderdag 27 februari a.s. in d' Overtoom.
Tijdens deze workshop leer je hoe je lekkere Indiase gerechten kunt maken, daarna is het gemakkelijk deze zelf ook thuis te koken.
De workshop duurt 3,5 uur: er wordt 2 uur gekookt en na afloop gezamenlijk gegeten.

Opgeven voor deze workshop kan tot 19 februari 2020 bij Ali Strieker: strieker.ali@gmail.com of via 06-40379670.
Aanvang workshop : 17.30u
Kosten: € 42,50 pp
Wees er snel bij want VOL=VOL.

meer agenda →

Activiteiten in beeld → Uitgelichte albums

WELKOM IN D'OVERTOOM

Welkom in het oudste Kulturhus van Nederland! Al in 1968 werd Stichting Verenigingsgebouw Genemuiden opgericht, waarna de bouw van de originele Overtoom in 1969 compleet was. Vanuit de gemeenschap was er namelijk vraag naar een ruimte voor het verenigingsleven, binnensport en cultuur. Een groot aantal besturen van allerlei verenigingen en clubs sloeg de handen ineen en het resultaat was d'Overtoom! Het verenigingsleven bloeide en groeide; momenteel maken meer dan 50 clubs en verenigingen gebruik van de zalen in d'Overtoom! Wij vinden het belangrijk dat er voor elk wat wils is, het gebouw is voor iedereen! Loop eens binnen; wij zijn alle werkdagen geopend en vanaf 18.00 bent u welkom in onze gezellige kantine. Heeft u een idee voor een evenement of activiteit; We horen het graag, want d'Overtoom staat voor verbinden!