Stones Sessions en after party

Datum 11-11-2023
Tijd 00:00 uur
Plaats Podiumzaal

De Vroege Vogel actie is inmiddels beeindigd. Hiervan hebben veel mensen gebruik gemaakt. Wil je in het bezit komen van een kaartje dan kun je deze kopen van maandag tot en met donderdag tussen 19.00 en 23.00. Dat zijn de avonden dat de Overtoom sowieso open is. Uiteraard kun je ook op andere tijden komen, maar er is dan een kans dat er geen beheerder aanwezig is. De kaarten kosten in de voorverkoop 17,50. Aan de zaal 20,00. 

 

De Stones Sessions zijn een fenomeen. Speelden in Duisland, Belgie en China. Verkochten tijdens hun theatershow alles uit. Succesvolle avond verzekerd. Zaal open 20.00. Aanvang 21.00. Na afloop after party  met Uncle John in het cafe van de Overtoom. reserveren kan ook via info@overtoom-genemuiden.nl. Na betaling krijg je van ons een bevestiging en zorgen wij ervoor dat de kaarten worden gereserveerd.

 

meer agenda →

Activiteiten in beeld → Uitgelichte albums

WELKOM IN D'OVERTOOM

Welkom in het oudste Kulturhus van Nederland! Al in 1968 werd Stichting Verenigingsgebouw Genemuiden opgericht, waarna de bouw van de originele Overtoom in 1969 compleet was. Vanuit de gemeenschap was er namelijk vraag naar een ruimte voor het verenigingsleven, binnensport en cultuur. Een groot aantal besturen van allerlei verenigingen en clubs sloeg de handen ineen en het resultaat was d'Overtoom! Het verenigingsleven bloeide en groeide; momenteel maken meer dan 50 clubs en verenigingen gebruik van de zalen in d'Overtoom! Wij vinden het belangrijk dat er voor elk wat wils is, het gebouw is voor iedereen! Loop eens binnen; wij zijn alle werkdagen geopend en vanaf 18.00 bent u welkom in onze gezellige kantine. Heeft u een idee voor een evenement of activiteit; We horen het graag, want d'Overtoom staat voor verbinden!