Filmavond

Datum 29-10-2020
Tijd 19:30 uur
Plaats Theaterzaal

Bent u benieuwd welke film we draaien? En de verdere info? Stuur dan een berichtje naar info@overtoom-genemuiden.nl. U ontvangt dan onze 'filmavondnieuws' e-mail.

I.v.m. de rechten mogen we helaas niet naar buiten brengen welke film we draaien, maar gelukkig kunnen we u wel via de e-mail op de hoogte houden.

meer agenda →

Activiteiten in beeld → Uitgelichte albums

WELKOM IN D'OVERTOOM

Welkom in het oudste Kulturhus van Nederland! Al in 1968 werd Stichting Verenigingsgebouw Genemuiden opgericht, waarna de bouw van de originele Overtoom in 1969 compleet was. Vanuit de gemeenschap was er namelijk vraag naar een ruimte voor het verenigingsleven, binnensport en cultuur. Een groot aantal besturen van allerlei verenigingen en clubs sloeg de handen ineen en het resultaat was d'Overtoom! Het verenigingsleven bloeide en groeide; momenteel maken meer dan 50 clubs en verenigingen gebruik van de zalen in d'Overtoom! Wij vinden het belangrijk dat er voor elk wat wils is, het gebouw is voor iedereen! Loop eens binnen; wij zijn alle werkdagen geopend en vanaf 18.00 bent u welkom in onze gezellige kantine. Heeft u een idee voor een evenement of activiteit; We horen het graag, want d'Overtoom staat voor verbinden!