Pubquiz

Datum 28-02-2020
Tijd 20:00 uur
Plaats Kantine/Pub

Test uw kennis op gebied van o.a. muziek, actualiteiten en een misschien een beetje sport tijdens dit gezellige avondje Overtoom!
En wie gaan er met de hoofdprijs naar huis?! Dat is een dinerbon van maar liefst €100,-! Kunnen jullie het er samen nog eens over hebben ;)

Alle plaatsen zijn vergeven, editie 2020 is vol :)

meer agenda →

Activiteiten in beeld → Uitgelichte albums

WELKOM IN D'OVERTOOM

Welkom in het oudste Kulturhus van Nederland! Al in 1968 werd Stichting Verenigingsgebouw Genemuiden opgericht, waarna de bouw van de originele Overtoom in 1969 compleet was. Vanuit de gemeenschap was er namelijk vraag naar een ruimte voor het verenigingsleven, binnensport en cultuur. Een groot aantal besturen van allerlei verenigingen en clubs sloeg de handen ineen en het resultaat was d'Overtoom! Het verenigingsleven bloeide en groeide; momenteel maken meer dan 50 clubs en verenigingen gebruik van de zalen in d'Overtoom! Wij vinden het belangrijk dat er voor elk wat wils is, het gebouw is voor iedereen! Loop eens binnen; wij zijn alle werkdagen geopend en vanaf 18.00 bent u welkom in onze gezellige kantine. Heeft u een idee voor een evenement of activiteit; We horen het graag, want d'Overtoom staat voor verbinden!