Start musicalles Belle en het Beest

Datum 02-10-2018
Tijd 16:00 uur
Plaats Achterzaal

Song & Dance start vandaag bij d’Overtoom met de musicalworkshop ‘Belle en Het Beest’. We laten kinderen kennis maken met de drie aspecten van musical door te zingen, te dansen en door spel-oefeningen te doen. In 15 lessen werken we toe naar een mooie voorstelling. De lessen van 90 minuten worden gegeven door ervaren docenten van de Musical- en Theaterschool.
Het seizoen loopt van begin oktober 2018 tot midden februari 2019. De lesdag is dinsdag van 16.15 tot 17.45 uur.
De workshop is voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar en de kosten bedragen 225 euro.

Aanmelden en meer informatie is te vinden op www.songanddance.nl.

Tijdens onze Open Middag op 22 september is er een proefworkshop te volgen in Zwolle. Zie onze website voor meer informatie www.songanddance.nl.

meer agenda →

Activiteiten in beeld → Uitgelichte albums

WELKOM IN D'OVERTOOM

Welkom in het oudste Kulturhus van Nederland! Al in 1968 werd Stichting Verenigingsgebouw Genemuiden opgericht, waarna de bouw van de originele Overtoom in 1969 compleet was. Vanuit de gemeenschap was er namelijk vraag naar een ruimte voor het verenigingsleven, binnensport en cultuur. Een groot aantal besturen van allerlei verenigingen en clubs sloeg de handen ineen en het resultaat was d'Overtoom! Het verenigingsleven bloeide en groeide; momenteel maken meer dan 50 clubs en verenigingen gebruik van de zalen in d'Overtoom! Wij vinden het belangrijk dat er voor elk wat wils is, het gebouw is voor iedereen! Loop eens binnen; wij zijn alle werkdagen geopend en vanaf 18.00 bent u welkom in onze gezellige kantine. Heeft u een idee voor een evenement of activiteit; We horen het graag, want d'Overtoom staat voor verbinden!