Voorspeelavond leerlingen Jerry Hoekman

Datum 06-03-2020
Tijd 19:30 uur
Plaats Kantine/Café

'Muziekavond', zo kun je de avond wel noemen! En wel een muziekavond voor en door leerlingen van mijn muziekschooltje! We noemen het vaak voorspeelavond maar dat vind ik zo duf klinken. Het karakter is dan ook veel meer een band avond.  Bijna alle liedjes worden gespeeld door een samengesteld bandje, de basis wordt gevormd door Uncle John en Diversion. Twee bandjes waar ik achter de drums zit! Elke keer zal er een bandlid vervangen worden door een leerling die de plaats in neemt van bijvoorbeeld de gitarist of de drummer. Zo is de basis al fijn en kan er lekker gemusiceerd worden. Ook voor het publiek dus erg leuk, want je staat gewoon naar leuke bandjes te kijken. Ook leuk: er is een duo te bewonderen dat in hun vrije tijd vaak samenspeelt. Gitaar en zang, mooie combinatie!

Deze avond is op vrijdag 6 maart. De aanvang 19.30, we zullen ongeveer 19.45 starten.

Locatie: Kantine van de Overtoom (Grutto 1, Genemuiden)

Neem wel een beetje respect voor de optredende artiesten mee, want die zijn bloednerveus. Dus stilte en aandacht tijdens de liedjes is zeer fijn.

Entree is vrij!

meer agenda →

Activiteiten in beeld → Uitgelichte albums

WELKOM IN D'OVERTOOM

Welkom in het oudste Kulturhus van Nederland! Al in 1968 werd Stichting Verenigingsgebouw Genemuiden opgericht, waarna de bouw van de originele Overtoom in 1969 compleet was. Vanuit de gemeenschap was er namelijk vraag naar een ruimte voor het verenigingsleven, binnensport en cultuur. Een groot aantal besturen van allerlei verenigingen en clubs sloeg de handen ineen en het resultaat was d'Overtoom! Het verenigingsleven bloeide en groeide; momenteel maken meer dan 50 clubs en verenigingen gebruik van de zalen in d'Overtoom! Wij vinden het belangrijk dat er voor elk wat wils is, het gebouw is voor iedereen! Loop eens binnen; wij zijn alle werkdagen geopend en vanaf 18.00 bent u welkom in onze gezellige kantine. Heeft u een idee voor een evenement of activiteit; We horen het graag, want d'Overtoom staat voor verbinden!