SEAMUS AND THE HORSES

25-02-2023 D’Overtoom wordt Ierse Pub met Seamus and the Horses.

Seamus and the Horses, een Ierse Folkband uit de regio, komt 25 februari naar d’Overtoom met hun voorstelling “Hard times come again no more”.

Je waant jezelf in de Temple Bar deze avond, de band brengt authentieke Ierse muziek en vertelt de daarbij behorende verhalen in een sfeer van humor en gezelligheid. Droom weg bij prachtige ballades,  geniet van de traditionele Ierse folk en  populaire Ierse folkpop (Flogging Molly en Dropkick Murphy’s)of  zing mee met de overbekende hits. Leadzanger Benyan Admiraal vertelt over de kenmerken die Ierland zo mooi maken. Na de voorstelling in de theaterzaal  wordt de avond verder voortgezet in het café van d’Overtoom, waar de band akoestisch nog een tijdje doorspeelt. Leuk om te vermelden is dat gastmuzikanten uit het ‘gaellemuniger’ publiek kunnen aanschuiven om mee te spelen!

Tijdens deze avond is er ook een whiskyproeverij verzorgd door Gleann Moine.

De organisatie is in handen van de SCEG en d’Overtoom. De aanvang is 20.00.

Entree bedraagt 12,50 exclusief deelname aan de whiskyproeverij

Reserveren kan vanaf nu via: info@overtoom-genemuiden.nl

 

NIEUWSOVERZICHT →

Activiteiten in beeld → Uitgelichte albums

WELKOM IN D'OVERTOOM

Welkom in het oudste Kulturhus van Nederland! Al in 1968 werd Stichting Verenigingsgebouw Genemuiden opgericht, waarna de bouw van de originele Overtoom in 1969 compleet was. Vanuit de gemeenschap was er namelijk vraag naar een ruimte voor het verenigingsleven, binnensport en cultuur. Een groot aantal besturen van allerlei verenigingen en clubs sloeg de handen ineen en het resultaat was d'Overtoom! Het verenigingsleven bloeide en groeide; momenteel maken meer dan 50 clubs en verenigingen gebruik van de zalen in d'Overtoom! Wij vinden het belangrijk dat er voor elk wat wils is, het gebouw is voor iedereen! Loop eens binnen; wij zijn alle werkdagen geopend en vanaf 18.00 bent u welkom in onze gezellige kantine. Heeft u een idee voor een evenement of activiteit; We horen het graag, want d'Overtoom staat voor verbinden!