Stones Sessions

11-11-2023

Stones Sessions in de Overtoom.

 

De eerste kaarten zijn inmiddels verkocht tijdens de Vroege Vogel actie, en dat ging hard. 

Het belooft een prachtavond te worden. Het laatste nieuws rond de "echte" Rolling Stones kan niemand ontgaan zijn. Ruim 50 jaar rocken en dan nog nieuw werk uitbrengen. De leden van de Stones Sessions zijn weliswaar jonger, maar zeker zo gedreven. De band weet een sfeer te creëren die je doet denken aan het eerste Stones optreden in 1964 in het Kurhaus in Den Haag. De Stones Sessions speelden de afgelopen jaren in Duitsland, België Engeland en China.  Ze kennen elke zaal in Nederland in het clubcircuit en zijn een geziene gast op de vele festivals in ons land. In het afgelopen theaterseizoen verkochten ze 20 theaters uit met hun show Sympathy for the Devil.   Theatershow over de ""muzes" van de Stones, Marianne Faitfhull en Anita Pallenberg.  Er is geen band in Nederland die de authentieke muziek van de Rolling Stones zo weet neer te zetten als de Stones Sessions.

De Stones Sessions  spelen 11 november in de Overtoom. De voorverkoop is reeds begonnen. Kaarten kunnen van maandag tot en met donderdag worden opgehaald in de Overtoom tussen 19.00 en 23.00. Dan is er altijd iemand aanwezig.  Een kaartje kost in de voorverkoop 17,50 en aan de zaal 20.00. Na afloop speelt Uncle John, uit Genemuiden, in het café van de Overtoom.

Datum: 11 november.

Zaal open: 20.00

Aanvang: 21.00

Locatie: d'Overtoom Genemuiden.

NIEUWSOVERZICHT →

Activiteiten in beeld → Uitgelichte albums

WELKOM IN D'OVERTOOM

Welkom in het oudste Kulturhus van Nederland! Al in 1968 werd Stichting Verenigingsgebouw Genemuiden opgericht, waarna de bouw van de originele Overtoom in 1969 compleet was. Vanuit de gemeenschap was er namelijk vraag naar een ruimte voor het verenigingsleven, binnensport en cultuur. Een groot aantal besturen van allerlei verenigingen en clubs sloeg de handen ineen en het resultaat was d'Overtoom! Het verenigingsleven bloeide en groeide; momenteel maken meer dan 50 clubs en verenigingen gebruik van de zalen in d'Overtoom! Wij vinden het belangrijk dat er voor elk wat wils is, het gebouw is voor iedereen! Loop eens binnen; wij zijn alle werkdagen geopend en vanaf 18.00 bent u welkom in onze gezellige kantine. Heeft u een idee voor een evenement of activiteit; We horen het graag, want d'Overtoom staat voor verbinden!