Jamsessie 2.0

15-04-2023

De door SCEG georganiseerde Jamsessie avonden waren altijd een bijzonder groot succes. Enerzijds door het grote aantal deelnemers, anderzijds door de groeiende publieke belangstelling. Die successen hebben een keerzijde; ook de impact op de organisatie werd groter, eigenlijk té groot voor het team van de SCEG. Dat maakt dat we de opzet gaan veranderen.
In plaats van 1 avond gaan we meerdere avonden vullen met ál het muzikale talent dat Genemuiden (e.o.) rijk is!
Deze Jamsessies zullen eenvoudiger en kleiner van opzet zijn, waardoor we hopen de drempel te verlagen voor aankomende en jonge muzikanten en hen een kans te kunnen geven hun muzikale talenten te tonen.
SCEG zal zoals gebruikelijk hierbij zorgen voor de randvoorwaarden, zoals publiciteit, podium, geluid, techniek etc.
Onder begeleiding van de band The Younger Days zal de 1e sessie zijn 15 april 2023 in d”Overtoom.
Wil je mee jammen dan vind je als voorbereiding in de link de Play list van de te verwachten songs. https://open.spotify.com/playlist/24hjRyPInAAuIjzF3AJvyX?si=TeudWcIvTeayB06A7iQGNg
Samen met de aangemelde muzikanten maken we er een leuke muzikale avond van.
Wil je mee jammen, geef je dan op voor 15 maart via mailadres wout@sceggenemuiden.nl  of via de website van SCEG www.sceggenemuiden.nl

NIEUWSOVERZICHT →

Activiteiten in beeld → Uitgelichte albums

WELKOM IN D'OVERTOOM

Welkom in het oudste Kulturhus van Nederland! Al in 1968 werd Stichting Verenigingsgebouw Genemuiden opgericht, waarna de bouw van de originele Overtoom in 1969 compleet was. Vanuit de gemeenschap was er namelijk vraag naar een ruimte voor het verenigingsleven, binnensport en cultuur. Een groot aantal besturen van allerlei verenigingen en clubs sloeg de handen ineen en het resultaat was d'Overtoom! Het verenigingsleven bloeide en groeide; momenteel maken meer dan 50 clubs en verenigingen gebruik van de zalen in d'Overtoom! Wij vinden het belangrijk dat er voor elk wat wils is, het gebouw is voor iedereen! Loop eens binnen; wij zijn alle werkdagen geopend en vanaf 18.00 bent u welkom in onze gezellige kantine. Heeft u een idee voor een evenement of activiteit; We horen het graag, want d'Overtoom staat voor verbinden!