Maatregelen Corona

12-03-2020 d' Overtoom tijdelijk gesloten.

Beste gebruikers en bezoekers,
Wij nemen uiteraard de adviezen van de overheid over met betrekking tot de Corona maatregelen, daarmee blijven we vooralsnog gesloten voor het grote publiek. Wel kunnen we het volgende melden:

  • d' Overtoom is per 1 mei uitsluitend, en onder bepaalde voorwaarden, geopend voor 1-op-1 lessen (wo. trompetles en panfluitles).
  • Vanaf 1 juni zullen vergaderingen en andere kleinschalige (sociaal-)culturele bijeenkomsten mogelijk worden tot 30 personen, uiteraard ook onder bepaalde voorwaarden.
  • Voor 1 Juli geldt hetzelfde, maar dan voor groepen tot 100 personen.
  • Per 1 september mogen we, vooralsnog, weer opstarten met binnensport- en grotere activiteiten. Vermoedelijk zullen ook dan bepaalde voorwaarden van kracht zijn.

Onze vaste gebruikers hebben onlangs een e-mail ontvangen met de informatie die voor hen van toepassing is. Heeft u vragen over het bovenstaande kunt u contact opnemen via info@overtoom-genemuiden.nl 

Wanneer er nieuws is kunt u dit hier vinden.

Pas goed op elkaar en jezelf! We hopen elkaar weer gauw in goede gezondheid te zien.

 

 

NIEUWSOVERZICHT →

Activiteiten in beeld → Uitgelichte albums

WELKOM IN D'OVERTOOM

Welkom in het oudste Kulturhus van Nederland! Al in 1968 werd Stichting Verenigingsgebouw Genemuiden opgericht, waarna de bouw van de originele Overtoom in 1969 compleet was. Vanuit de gemeenschap was er namelijk vraag naar een ruimte voor het verenigingsleven, binnensport en cultuur. Een groot aantal besturen van allerlei verenigingen en clubs sloeg de handen ineen en het resultaat was d'Overtoom! Het verenigingsleven bloeide en groeide; momenteel maken meer dan 50 clubs en verenigingen gebruik van de zalen in d'Overtoom! Wij vinden het belangrijk dat er voor elk wat wils is, het gebouw is voor iedereen! Loop eens binnen; wij zijn alle werkdagen geopend en vanaf 18.00 bent u welkom in onze gezellige kantine. Heeft u een idee voor een evenement of activiteit; We horen het graag, want d'Overtoom staat voor verbinden!